Malzemeler
25 adet kakaolu bisküvi
1 paket margarin
6 çorba Kasigi pudra şekeri
3 çorba Kasigi kakao
2 paket vanilya
1 paket bitter çikolata
Dövülmüş fındık , dövülmüş ceviz , dövülmüş antep fıstığı , hindistan cevizi , haşhaş
Yapılışı
Bisküvileri un gibi olana kadar rondodan geçirelim. Margarini eritip , soğutalım. İçine kakao , pudra şekeri, vanilya , çikolata rendesini ekleyip karıştıralım. Bisküvi ununu ekleyelim. İyice karıştıralım. Ceviz iriliğinde küçük toplar yapalım. Topları ister ceviz içi , ister fındık , ister diğer malzemelere bulayalım. Servis tabağına dizip , buzdolabında 2 - 3 saat bekletelim.
Afiyetle .
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder