Bumerang - Yazarkafe

11 Mart 2014 Salı

Revani

Malzemeler

3 yumurta 
1,5 Su bardağı şeker
1 Su bardağı sıvıyağ
1 Su bardağı yoğurt
2 Su bardağı un
1,5 Su bardağı irmik
1 çorba kaşığı hindistan cevizi
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilin

Şerbeti İçin

5 Su bardağı su
4 Su bardağı şeker
1 Tatlı kaşığı limon suyu

Kek hazırlarken yaptığımız gibi , aynı sıra ile malzemeleri birbirine karıştırıyoruz. Ve 180 derece fırında yaklaşık 40 dakika pişiriyoruz. Revanimiz ılık , şerbetimiz sıcak olarak şerbeti veriyoruz. Üzerini istediğimiz yemişlerle süsleyip ; servis yapabiliriz. Afiyetle .










Hiç yorum yok :

Yorum Gönder