Bumerang - Yazarkafe

16 Nisan 2014 Çarşamba

Arap Lokumu

                                                                             



Malzemeler

25 adet kakaolu bisküvi
1 paket margarin
6 çorba Kasigi pudra şekeri
3 çorba Kasigi kakao
2 paket vanilya
1 paket bitter çikolata
Dövülmüş fındık , dövülmüş ceviz , dövülmüş antep fıstığı , hindistan cevizi , haşhaş

Yapılışı

Bisküvileri un gibi olana kadar rondodan geçirelim. Margarini eritip , soğutalım. İçine kakao , pudra şekeri, vanilya , çikolata rendesini ekleyip karıştıralım. Bisküvi ununu ekleyelim. İyice karıştıralım. Ceviz iriliğinde küçük toplar yapalım. Topları ister ceviz içi , ister fındık , ister diğer malzemelere bulayalım. Servis tabağına dizip , buzdolabında 2 - 3 saat bekletelim.

Afiyetle .


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder